В Чернівецькій області потерпіла впізнала хлопця, який її обікрав та повідомила правоохоронцям про його місцезнаходження

В Чернівецькій області потерпіла впізнала хлопця, який її обікрав та повідомила правоохоронцям про його місцезнаходження

06.05.14 08:00 0 726
Крадій-звабник настільки відчував себе безкарним, що відкрито відпочивав у розважальному закладі у центрі міста.

До Шевченківського райвідділу міліції звернувся 33-річний чернівчанин. Він повідомив, що його знайома бачила хлопця, який раніше її обікрав в одному із барів у центрі міста.

Особа крадія була вже добре відома правоохоронцям, адже останній перебував у розшуку. На минулому тижні до міліції поступило дві заяви від жінок-потерпілих. Схема у обох випадках була однакова - хлопець входив в довіру, напрошувався в гості, а після того, як йшов додому, у господарів зникали мобільні телефони та ноутбуки.

Отже правоохоронці негайно виїхали до розважального закладу, де відпочивав крадій. 21-річний мешканець Івано-Франківської області вважав, що достатньо просидів у схованці після скоєння злочинів та вийшов на пошуки нової жертви. Але його планам завдали працівники міліції.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваний знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання, а правоохоронці з’ясовують його причетність до інших схожих злочинів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ