На Буковині першотравневі свята пройшли без порушень громадського порядку

На Буковині першотравневі свята пройшли без порушень громадського порядку

06.05.14 12:06 0 724
З метою підтримки належного громадського порядку весь особовий склад УМВС України в Чернівецькій області переведений на посилений режим несення служби. Аби не допустити порушень правопорядку, на території Буковини щоденно залучали майже 1100 міліціонерів.

До патрулювання вулиць приєдналися і члени громадських формувань. Майже 100 представників громадськості кожного дня допомагали правоохоронцям забезпечувати громадський правопорядок, як в місті Чернівці, так і в селах та райцентрах області.

Завдяки чіткій організації несення служби та злагодженим діям правоохоронців Буковини порушень громадського порядку на території Буковини під час першотравневих свят не було.

Загалом з 1 по 5 травня до міліції надійшло 518 звернень громадян, з яких 70 на момент надходження мали ознаки кримінального правопорушення. В основному, громадяни зверталися до правоохоронців із повідомленнями про скоєння стосовно них майнових злочинів. Міліціонери встановили майже 40 осіб, які підозрюються у причетності до скоєння цих правопорушень.

СЗГ УМВС України в

Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За фактом пошкодження ...
Наступна новина: Прем’єр Словенії оголосила ...

КОМЕНТАРІ