У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів прийом громадян з особистих питань

У Волинській області голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів прийом громадян з особистих питань

06.05.14 16:32 0 782
Традиційно, у перший понеділок місяця голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт провів прийом громадян з особистих питань. Люди порушували питання різного характеру.

Так, п’ятеро вчителів Цуманської школи I-III ст. Ківерцівського району порушили питання щодо звільнення директора школи. На їх думку, нинішній керівник не відповідає займаній посаді і не виконує своїх посадових обов’язків. За словами вчителів, більше половини педагогічного колективу підтримують їх позицію. Голова облдержадміністрації уважно вислухав обурення та думки людей, після чого дав доручення створити відповідну комісію, яка ретельно вивчить ситуацію, що склалась у колективі школи. «Є проблема, яка потребує об’єктивного вирішення з врахуванням інтересів усіх сторін. Якщо буде з’ясовано, що нинішній директор не може навести порядок у школі та порозумітися з колективом, його буде звільнено», - зауважив він.

Ще одне колективне звернення – від працівників Луцького підприємства електротранспорту. Люди просили сприяння у поверненні їм заборгованої зарплати. Голова облдержадміністрації зазначив, що як тільки область отримує субвенцію з державного бюджету, всі кошти направляються на ліквідацію боргу. І нещодавно Луцьке підприємство електротранспорту отримало черговий транш. «Ситуація на цьому підприємстві поступово стабілізується. Шукаються кошти на погашення людям зароблених коштів. Я думаю, як тільки Україна отримає перший транш фінансової допомоги від МВФ, чергові гроші надійдуть і на Луцьке підприємство електротранспорту», - підкреслив Григорій Пустовіт.

Крім особистих питань, люди піклувалися про розвиток сільської інфраструктури. Так, інвалід війни з Ковельського району просив сприяння у голови облдержадміністрації щодо передачі громаді села Воронки колишнього приміщення магазину.

Порушувалася також питання земельного та житлового характеру, кадрових процесів тощо.

Щодо усіх заявників, які звертаються до голови облдержадміністрації на прийом громадян з особистих питань, ведеться чіткий облік порушених ними питань. А над їх вирішення – працюють у кожній профільній структурі чи управлінні.

Зі скаргами, проханнями, пропозиціями прийшло чимало волинян: як лучан, так і мешканців районів краю.

Нагадаємо:голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт проводить прийом громадян у перший і третій понеділки місяця.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вихованці буковинського ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ