11 травня відбудеться ІІІ Фестиваль луцьких мам

11 травня відбудеться ІІІ Фестиваль луцьких мам

06.05.14 15:43 0 878
11 травня о 17.00 у Центральному універмазі м. Луцька команда порталу lutskmama.com організовує до Дня матері в Україні ІІІ Фестиваль луцьких мам. Метою проведення фестивалю є популяризація сімейних цінностей, організація сімейного дозвілля лучан та гостей міста, а також надання можливості мамам Луцька відвідати творчі майстер-класи та створити різноманітні художні вироби.

Фестиваль традиційно буде безкоштовним для усіх гостей. Програма заходу передбачає: ярмарок-виставку; творчі майстер-класи для батьків та дітей; тематичні обговорення актуальних для батьків тем; куточок раннього розвитку; розважальну програму.

Фестиваль відбувається лише власними силами організаторів, а тому вони просять підтримати цю ініціативу.

Довідково: Портал lutskmama.com створений у травні 2011 року багатодітною мамою Анною Гнатюк. Портал став своєрідним майданчиком для спілкування батьків Луцька. За три роки активісти порталу стали засновниками та організаторами Фестивалю луцьких мам, сімейного екологічного свята «Зелене містечко Еко-Ко», проекту «НаЖиво», акції Всеукраїнський дитячий флеш-моб «Майбутнє проти війни».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернополі реконструюють ...

КОМЕНТАРІ