Під час травневих свят на Волині зареєстровано шість ДТП із потерпілими

Під час травневих свят на Волині зареєстровано шість ДТП із потерпілими

06.05.14 15:16 0 876
У автопригодах двоє осіб загинули, шестеро отримали тілесні ушкодження.

Близько 22-ї години 18-річний водій, керуючи автомобілем «Volkswagen Transporter», рухаючись із м. Устилуг у напрямку м. Володимир-Волинського, здійснив наїзд на 55-річного велосипедиста, який, за попередніми даними, раптово виїхав на проїзну частину дороги з лівого узбіччя на праве назустріч автомобілю, в результаті чого сталося зіткнення. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у лікарню.

22-річний водій мотоцикла «Вайпер», рухаючись у напрямку села Поворськ Ковельського району, здійснив наїзд на 22-річного місцевого жителя, який ішов проїзної частиною дороги назустріч мотоциклу. Внаслідок зіткнення пішохід та водій із тілесними ушкодженнями госпіталізовані у Ковельську центральну районну лікарню.

Аналогічна пригода трапилась у селі Терехи Любомльського району. 42-річний водій, керуючи мотоциклом «Вайпер», не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого скоїв наїзд на 5-річну дівчинку. Пішохід отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в районну лікарню.

Того ж дня, о 6-й годині ранку, 32-річний водій, керуючи автомобілем «ГАЗ 2705», рухався зі сторони Маневичів у напрямку Ковеля і, за попередніми даними, не впорався з керуванням, внаслідок чого з’їхав у кювет та перевернувся. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці.

Окрім цього, о 19-й годині вечора була зареєстрована пригода, де жінка-водій загинула, а пасажирка травмована (обоє – громадяни Російської Федерації). 43-річна жінка, керуючи автомобілем «Рено Сандора», рухаючись у напрямку Ковеля, не впоралася з керуванням і виїхала на смугу зустрічного руху, де здійснила зіткнення з автомобілем марки «МАН-549043» під керуванням 33-річного жителя Республіки Македонії, який рухався в напрямку до пункту пропуску «Доманове». Внаслідок ДТП водій автомобіля «Рено Сандора» від отриманих травм померла в лікарні, а 18-річна пасажирка госпіталізована у Ратнівську центральну районну лікарню.

В обласному центрі ДТП зареєстрували близько 22-ї години по вул. Конякіна. 21-річний водій, керуючи автомобілем «Лексус», прямував зі сторони вул. Федорова у напрямку вул. Карпенка-Карого, а відтак не вибрав безпечну швидкість, не врахував стан дорожнього полотна, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2115» під керуванням 30-річного чоловіка, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення водій автомобіля «ВАЗ-2115» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення травматології.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ