Луцька "Свобода" бореться з нелегальними торговцями алкоголем

Луцька "Свобода" бореться з нелегальними торговцями алкоголем

06.05.14 09:58 0 782
У закладі громадського харчування "Берізка", яке перебуває в оренді приватного підприємства "Еталон-Луцьк", підтверджено факти нелегальної торгівлі алкогольними напоями. Про це йдеться у відповіді головного управління Міндоходів у Волинській області на звернення депутата Луцької міськради від ВО "Свобода" Руслана Ніколайчука. На порушників чекає штраф у розмірі 7,8 тис. грн.

До депутата Луцької міської ради від ВО "Свобода" Руслана Ніколайчука звернулися мешканці Луцька зі скаргою, що в кафе "Берізка" незаконно продають алкогольні напої з-під прилавка у роздріб. Депутат звернувся до головного управління Міндоходів у Волинській області з проханням здійснити перевірку господарської діяльності кафе "Берізка".

У результаті фактичної перевірки було встановлено порушення вимог закону "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", а саме факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями через електронний контрольно-касовий апарат, не зазначений у ліцензії; факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями на розлив для споживання на місці суб'єктів господарювання громадського харчування. Як зазначено у відповіді свободівцю, за результатами порушень начальник головного управління Міндоходів у Волинській області склав акт про штрафні санкції в розмірі 7,8 тис. грн.

Слід зазначити, що засновником кафе "Берізка" значиться людина пенсійного віку Козодой В.І. – начальник контрольно-ревізійного відділу Волинської дирекції "Укрпошти". За інформацією "Вісника держзакупівель", ПП НВП "Еталон-Луцьк" співпрацює з Волинською дирекцією "Укрпошти". Зокрема, з 30.03.2010 по 15.03.2013 воно кілька разів ставало переможцем тендерних торгів й отримало 1,44 мільйона гривень із державного б'юджету.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: У Лівії затвердили нового ...

КОМЕНТАРІ