В Закарпатській області у Сваляві відбулась зустріч голів громадських формувань з керівництвом районної міліції

В Закарпатській області у Сваляві відбулась зустріч голів громадських формувань з керівництвом районної міліції

06.05.14 14:17 0 738
На території Свалявського району на постійній основі діють 6 громадських формувань, які нараховують 74 членів.

Незважаючи на труднощі, які виникають в процесі функціонування громадських формувань, від них надходить оперативна інформація, що дає змогу працівникам міліції краще реагувати на різного роду правопорушення.

В ході проведення робочої зустрічі були обговорені питання покращення взаємодії міліції з населенням, зокрема в організації охорони громадського порядку під час проведення масових заходів, таких як футбольні матчі та розважальні заходи на території Свалявського району.

- Співпраця громадських формувань та правоохоронців є дуже важливою в реаліях складної політичної ситуації в Україні, – говорить очільник Свалявської міліції Людвіг Файт.

Окрім цього, полковник міліції наголосив присутнім про співпрацю в забезпеченні охорони громадського порядку й під час проведення виборів Президента України, що відбуватимуться 25 травня цього року.

Наприкінці зустрічі представники громадських формувань висловили підтримку працівникам міліції та запевнили, що всіляко надаватимуть допомогу органам внутрішніх справ у запобіганні адміністративних та кримінальних правопорушень.

Сергій Кубаш,

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ