В Ужгороді міліція виявила чоловіка з метамфетаміном

В Ужгороді міліція виявила чоловіка з метамфетаміном

06.05.14 12:47 0 728
Міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно чоловіка, який розгулював містом з небезпечним синтетичним наркотиком – метамфетаміном.

Серед ночі оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції виявили 41-річного місцевого мешканця на вулиці Берчені.

При спілкуванні з правоохоронцями чоловік помітно нервував, тремтів, витирав обличчя без видимых причин, не міг відповісти на прості запитання, що викликало підозру у міліціонерів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правопорушник добровільно та в присутності понятих видав з кишені штанів медичний шприц, наповнений порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на психотропну – метамфетамін, два шприци із залишками речовини червоно-бурого кольору.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відностно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини даної події.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Газету «Правда» почав ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ