В Закарпатській області мукачівські правоохоронці "на гарячому" затримали крадіїв металу

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці "на гарячому" затримали крадіїв металу

06.05.14 11:59 0 777
На околиці м.Мукачева в урочищі Попова гора правоохоронці затримали двох місцевих мешканців, які газозварювальним апаратом розрізали металевий вагончик вагою більше 2 тонн. Крадений метал складали до мікроавтобусу, який замаскували під деревами.

Нещодавно до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернувся 64-літній пенсіонер, який повідомив про крадіжку металевої конструкції зі своєї дачі. Чоловік розповів, що близько двох тижнів минулого з того часу, як він востаннє був на ділянці. Відтоді зник його металевий каркас висотою близько 3 м, вагою понад 2 тонни.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Як розповіли правоохоронцям сусіди, вони часто бачили мікроавтобус жовтого кольору, який їздив польовими дорогами в урочищі. Оглянувши територію, оперативники карного розшуку, зокрема ст.оперуповноважений Іван Кохан, разом із слідчим Михайлом Анталовським неподалік ділянки, де була вчинена крадіжка, натрапили на той самий жовтий мікроавтобус, який був прихований під деревами.

Газозварювальним апаратом двоє чоловіків, віком 31 та 28 років, розрізали вже інший металевий вагончик. Побачивши людей у міліцейській формі, мукачівці не чинили опору і у всьому зізнались.

В першому випадку, розповіли чоловіки, вони розібрали каркас з кутників та швелерів для виноградника, який вирішили облаштувати у себе вдома. А метал з вагончика вирішили здати до пункту металоприйому, щоб заробити гроші.

Слідчим міськвідділу відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно та за попередньою змовою групою осіб). Окрім того, мукачівці перевіряються на причетність до аналогічних правопорушень на території Мукачівщини. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Досі немає даних про ...

КОМЕНТАРІ