Закарпаття: на Виноградівщині громадяни здали в міліцію 12 одиниць зброї

Закарпаття: на Виноградівщині громадяни здали в міліцію 12 одиниць зброї

06.05.14 09:37 0 745
Під час місячника добровільної здачі зброї жителями Виноградівського району було здано десять рушниць та два газові пістолети.

З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї боєприпасів, вибухових матеріалів, спецзасобів та профілактики злочинів з їх використанням на території Закарпатської області з 1 по 30 квітня проводився місячник добровільної здачі зброї.

За період проведення вищезгаданої операції до відділу дозвільної системи Виноградівського РВ УМВС громадянами здано десять гладкоствольних рушниць та два газових пістолети.

- Були випадки, коли людина померла, а її зброя перебувала вдома. Рідні навіть могли не знати, що у їх помешканні є рушниця або газовий пістолет. Коли члени сім'ї знаходили цю зброю, вони приносили її до нас, - говорить старший інспектор дозвільної системи Павло Січ.

Незважаючи на заходи міліції щодо попередження злочинів, пов’язаних з використанням зброї та вибухівки, все ж зустрічаються випадки її використання не за призначенням, а також неналежне ставлення власників вогнепальної та холодної зброї до її зберігання призводить до їх крадіжок та втрат.

Оксана Кобзаренко,

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Київський ліс, який ...
Наступна новина: В Одесі 2 травня оголошено ...

КОМЕНТАРІ