В Ужгороді міліціонери оперативно розшукали викрадача мотоцикла

В Ужгороді міліціонери оперативно розшукали викрадача мотоцикла

06.05.14 11:18 0 766
Ужгородські оперативники карного розшуку оперативно знайшли зловмисника, який поцупив мотоцикл з гаража мешканця міста.

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 30-річний місцевий житель про зникнення з гаража його мотоцикла «Hyosung», вартість якого становить 3500 доларів.

На місце пригоди відразу було направлено слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції. В ході огляду місця зберігання транспортного засобу було встановлено, що мотоцикл дійсно викрали, зламавши вночі навісний замок.

Невздовзі оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції відшукали як мотоцикл, так і особу, причетну до крадіжки. Злодієм виявився 23-річний мешканець Ужгородського району, котрий тимчасово мешкає на тій же вулиці, що й потерплий. Зловмисник зізнався у тому, що мав бажання просто покататися на мотоциклі. Зараз йому роз’яснюють, що за подібне передбачена кримінальна відповідальність.

- Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик. – Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Зловмисник спілкується з міліціонерами. Триває слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ