Ужгородські міліціонери спіймали за гарячими слідами злодійкуватого сусіда

Ужгородські міліціонери спіймали за гарячими слідами злодійкуватого сусіда

06.05.14 15:08 0 748
Ужгородець зайшов до сусідів позичити викрутку, а вийшов з чужим телефоном у кишені…

Днями за допомогою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 33-річна жителька обласного центру. Жінка повідомив, що з її квартири невідома особа викрала мобільний телефон «Nokia», який належить її 13-річній донці.

Отримавши інформацію про скоєний злочин, інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції негайно взялися до справи й невздовзі розшукали крадія. Ним виявився 36-річний сусід потерпілих, який зайшов позичити викрутку.

З’ясувалося, що донька заявниці, прийшовши додому зі школи, забула зачинити вхідні двері до квартири на ключ. Чим і скористався злодійкуватий сусід. Він зайшов в коридор чужого оселі, побачив на тумбочці мобільний телефон доньки заявниці, забрав його та спокійно пішов додому, так і не попросивши необхідний йому інструмент...

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років — зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Кувик.

Шановні ужгородці! Навчіть своїх дітей дотримуватися певних правил, щоб до вашої домівки не потрапили сторонні особи, тим паче крадії. Та й самі не залишайте ключі від квартири під килимком, на електрощиті, в поштовому ящику або в інших схованках. При виході з квартири завжди закривайте балконні рами, вікна та кватирки. Не залишайте вхідні двері до помешкання відчиненими, навіть на кілька хвилин, завжди зачиняйте їх.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відбулись ...
Наступна новина: Під час травневих свят на ...

КОМЕНТАРІ