В Івано-Франківській області снятинські правоохоронці затримали серійного крадія, в якого на рахунку не малий список вчинених крадіжок

В Івано-Франківській області снятинські правоохоронці затримали серійного крадія, в якого на рахунку не малий список вчинених крадіжок

06.05.14 10:10 0 728
Як з’ясувалось, протягом тривалого часу зловмисник обкрадав дачні будинки та господарства. Крім того, на його рахунку крадіжки та незаконне заволодіння велосипедом.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Снятинського РВ УМВС затримано 21-річного жителя м.Снятин, раніше судимого, який тривалий час переховувався від слідства та суду, перебуваючи у державному розшуку за вчинення ряду крадіжок.

За підрахунками правоохоронців, зловмисник завдав своїми діями збитків потерпілим на суму близько 5-ти тисяч гривень. Чоловік крав все, що «погано лежить»: металобрухт, продукти харчування, побутову техніку, алкогольні напої.

Як встановили працівники міліції свою злочинну діяльність молодик розпочав на початку року. До будинків і сараїв громадян він потрапляв пошкоджуючи двері, замки та вікна.

Останнім злочином, який він вчинив, стала крадіжка. Нещодавно до чергової частини Снятинського райвідділу міліції із заявою звернувся місцевий житель та повідомив про крадіжку з погребу свого господарства. Злодій відкрито заволодів запасами харчування на суму 1000 гривень.

Як пояснив затриманий, злочинний промисел був для нього єдиним джерелом прибутку.

За цим фактом розкрите кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ст.185 ч.3 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі. На даний час зловмисник перебуває під вартою.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бійці спеціальної роти ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ