Заходи із вшанування загиблих у Другій Світовій війні у Львові відбудуться 8 травня

Заходи із вшанування загиблих у Другій Світовій війні у Львові відбудуться 8 травня

06.05.14 16:05 0 753
Офіційні заходи із вшанування загиблих під час Другої Світової війни у Львові відбудуться 8 травня. Таке рішення прийнято 5 травня, під час наради із вшанування загиблих під час ІІ Світової війни під керівництвом голови Львівської ОДА Ірини Сех.

Відкриваючи засідання, Ірина Сех наголосила, що в першу чергу необхідно зважати на ті події, які зараз відбуваються в Україні: «Ми мусимо серйозно пропрацювати питання забезпечення безпеки і правопорядку, аби унеможливити будь-які провокації у місті Львові та області», – наголосила керівник області.

Своєю чергою, директор департаменту інформаційної діяльності та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Дмитро Посипанко озвучив Програму вшанування пам’яті загиблих під час Другої Світової війни.

Отже, 8 травня заходи розпочнуться об 11 годині із покладання квітів від обласної та міської влади до пам’ятного знаку на території колишнього концентраційного табору «Шталаг-328» за участі громадськості.

Опісля буде проведено екуменічний молебень за загиблими під час Другої Світової війни.

Також керівництво та громадськість Львівщини запалять лампадки у дворі Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» та відвідають Національний музей-меморіал.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцьк: «М.Ж.К.» здійснює ...

КОМЕНТАРІ