У Львівській області у Глинянській районній лікарні завершено проект із запровадження енергозберігаючих технологій

У Львівській області у Глинянській районній лікарні завершено проект із запровадження енергозберігаючих технологій

06.05.14 10:16 0 795
4 травня у м. Глиняни Золочівського району відбулося урочисте дійство заключного етапу проекту «Запровадження енергозберігаючих технологій у Глинянській районній лікарні», в рамках конкурсу EuropeAid/131230/L/ACT/UA «Підтримка впровадження енергозберігаючих технологій у малих містах України».

В заходах взяли участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук, перший заступник голови Золочівської РДА Михайло Бучковський, голова районної ради Володимир Недзельський.

В рамках проведення заходу відкрито пам’ятну табличку про цю подію на відновленому фасаді будинку Глинянської районної лікарні, а також висаджено липовий гай у м. Глиняни.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук подякував всім учасниками заходу за плідну працю та суттєву матеріально-технічну допомогу Золочівському району у реалізації проекту та зачитав вітального листа від голови Львівської ОДА Ірини Сех.

«Поділяю Вашу радість за ті позитивні перетворення, які здійснюються у м. Глиняни на благо усієї громади. Висловлюю вдячність усім учасникам та ініціаторам екологічних починань, які стануть добрим прикладом для усіх територіальних громад Львівщини. Від щирого серця бажаю Вам і усім жителям міста добра, миру, злагоди та процвітання», – йдеться у вітальному листі голови Львівської ОДА.

Довідка:

Даний проект був підтриманий Європейським Союзом, котрий на грантовій (безповоротній) основі надав значні кошти для його реалізації. Загальна вартість бюджету проекту становила 210 301,33 євро. З них – майже 80% коштів надалися Європейським Союзом а 20% місцевим бюджетом. Термін реалізації проекту – 17 місяців.

Глинянська районна лікарня заснована у 1962р. і обслуговує населення м. Глиняни та восьми сіл приписної дільниці, а це понад 17 тисяч населення. Зонами обслуговування лікарні є Куровицька, Бортківська та Гологірська амбулаторії загальної практики сімейної медицини,.

У лікарні працюють 4 відділення: дитяче, хірургічне, неврологічне та терапевтичне.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ