У Львівській області на території Буківського будинку-інтернату висаджено вишневий сад пам’яті героїв Небесної Сотні

У Львівській області на території Буківського будинку-інтернату висаджено вишневий сад пам’яті героїв Небесної Сотні

06.05.14 08:39 0 793
3 травня на території Буківського дитячого будинку-інтернату Старосамбірського району відбулася акція “Посади вишневий сад у пам’ять героїв Небесної сотні”.

Від обласної влади у акції взяв участь перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник. У своєму зверненні до присутніх він підкреслив, що місяць тому голова Львівської ОДА Ірина Сех закликала громаду Львівщини садити парки і сквери на честь Небесної сотні: «Це – найкращий пам’ятник Героям України, бо водночас прикрашає наші міста і села, щоб вони були зеленими і в них легше дихалося. Апарат ОДА посадив дубову алею Небесної сотні у Львові на Левандівці, а будуть посаджені вишневі дерева на території дитячого будинку-інтернату, де живуть і навчаються діти, позбавлені батьківської опіки», – зазначив Й.Ситник.

Він також висловив щиру подяку людям, які працюють в цьому дитячому будинку за їхнє тепло і турботу про вихованців, відповідальне ставлення до своїх обов’язків.

Після посадки дерев учасники акції помолилися за героїв Небесної сотні, після чого відбулися літературні читання та гаївки.

Зазначимо, організатори акції “Посади вишневий сад у пам’ять героїв Небесної сотні” – Старосамбірська районна рада та громадське об’єднання “Майдан”.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Закарпатські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ