Рівненські міліціонери оперативно встановили "мінера"

Рівненські міліціонери оперативно встановили "мінера"

06.05.14 09:47 0 931
3 травня близько восьмої години до міліції зателефонував невідомий та повідомив, що приміщення «Укрпошти» в Березному заміновано.

Міліціонери евакуювали працівників закладу та забезпечили охорону прилеглої території. За даним викликом задіяли медиків, співробітників МНС, кінологів та експертів-вибухотехніків. Перевіривши будівлю, правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили.

Міліціонери задіяли всі сили та засоби на встановлення зловмисника, який зухвало пожартував з правоохоронцями. «Мінером» виявився 34-річний місцевий житель Руслан. Чоловік пояснив, що перебував у стані алкогольного сп’яніння та, проходячи на вулиці Андріївській, вирішив перевірити справність таксофону, який знаходиться у будівлі «Укрпошти».

- Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Березнівського РВ УМВС майор міліції Олег Середа. - Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінально кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру. Йому загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Очко Ольга, СЗГ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцька "Свобода" ...

КОМЕНТАРІ