У Рівненській області професіографічна екскурсія для дітей та молоді з інвалідністю

У Рівненській області професіографічна екскурсія для дітей та молоді з інвалідністю

06.05.14 12:50 0 792
29 травня за ініціативи Кузнецовського міського центру зайнятості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, якими опікується міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, провели професіографічну екскурсію в місцевий готель “Вараш” Рівненської атомної електростанції.

Спеціалісти центру зайнятості систематично проводять різноманітні заходи для дітей з особливими потребами, метою яких є професійна орієнтація осіб з інвалідністю. Начальник відділу активної підтримки безробітних МЦЗ Руслана Ярощук напередодні вже розповідала дітям-інвалідам про професії готельного бізнесу, їх характеристику, вимоги до професійних якостей людини та умови навчання, а цього дня вони могли наживо побачити людей, які мають такі професії.

Старший адміністратор готелю “Вараш” Олена Ковальчук провела екскурсію. Вона продемонструвала готельні номери та холи, розповіла про персонал, який працює, їх функціональні обов'язки. Дітей вразили ідеальний порядок та чистота у такому великому 9-ти поверховому приміщенні, адже, на їх думку, тут працює не так вже й багато працівників.

Спеціалістам центру зайнятості та працівникам готелю було приємно спостерігати за враженнями дітей, вони дуже активно обговорювали побачене і почуте.

На завершення заходу присутні отримали невеличкі подарунки та буклети з інформацією про послуги центру зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ