Бійці спеціальної роти патрульної служби отримали допомогу від тернополян

Бійці спеціальної роти патрульної служби отримали допомогу від тернополян

06.05.14 10:05 0 755
Понад тонну м’ясних та рибних консерв доправили до міста Ізюм Харківської області представники Тернопільської міської ради та громадської організації «Автомайдан Тернопіль». Продукти доправили на блок-пости, де несуть службу бійці спеціальної роти патрульної служби управління Міністерства внутрішніх справ в Тернопільській області.

Зі слів заступника начальника управління освіти і науки Тернопільської міської ради Миколи Сивирина, ініціатива підтримати правоохоронців Тернопільщини, які несуть службу і забезпечують охорону громадського порядку на сході, надійшла від міського голови Сергія Надала. Місцеві підприємці підтримали пропозицію, і в найкоротші терміни було зібрано понад тонну рибних та м’ясних консерв. Та чи найважчим виявилося транспортування провізії до місця призначення. Таку місію взяли на себе керівники громадської організації «Атомайдан Тернопіль» Дмитро Гайдуцький та Роман Саган.

«Ніколи не думав, що дорога на схід нашої держави буде такою нелегкою і небезпечною, - поділився враженнями Микола Сивирин. – Але, незважаючи ні на що, ми таки дісталися на Харківщину, побували на блок-постах, де служать тернопільські правоохоронці. Підтримки та допомоги наші міліціонери справді потребують. Їхні прохання ми передали керівництву обласного управління міліції».

Допомогти тернопільським правоохоронцям, котрі несуть службу у східних областях нашої країни, можуть усі небайдужі. Перерахунок коштів можна здійснювати у ТОБФ «Правопорядок» ід. код-26024950. Поточний рахунок: 26007060726896 ТФ ПАТ «Приватбанк», МФО-338783. Призначення платежу: благодійний внесок. Без ПДВ.

Також, зателефонувавши за номерами 0985866298, 0673529266, ви можете дізнатися, яку ще посильну допомогу можна надати тернопільським вартовим порядку.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ