Лідер націоналістів Олег Тягнибок зустрівся з жителями Бережан, Зборова і Тернополя

Лідер націоналістів Олег Тягнибок зустрівся з жителями Бережан, Зборова і Тернополя

06.05.14 14:48 0 1156
4 травня 2014 року кандидат на пост Президента України, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок відвідав Тернопільщину. У рамках візиту очільник націоналістів зустрівся з виборцями у Бережанах, Зборові та Тернополі.

Свободівець поінформував про напружену ситуацію на сході України, зокрема про бездіяльність одеської міліції, відзначив проукраїнські настрої більшості населення сходу України, а також закликав до мобілізації усього боєздатного населення.

"Я виступаю перед вами не тільки як кандидат у президенти, а в першу чергу як українець, – наголосив Олег Тягнибок перед громадою Бережан. – В Україні війна. Тому наше спільне завдання – об'єднати наші зусилля, очистити країну від сепаратистів та навесті лад. Адже це наша земля, наших батьків, і ми тут господарі!" (фото з Бережан: http://goo.gl/XLj0wu).

Націоналіст зазначив, що Революція гідності змінила свідомість українців, тепер вони набагато прискіпливіше ставляться до кандидатів на пост Президента. "Спільними зусиллями ми маємо забезпечити прозоре проведення президентських виборів, запланованих на 25 травня, оскільки нам дуже потрібна легітимна президентська влада, – зазначив свободівець у Зборові. – Ці вибори мають на меті підвищити легітимність української влади. Вибори мають відбутися, особливо на теренах західної та центральної України, без будь-яких порушень, махінацій, фальсифікацій та адміністративного тиску. Адже на у нас є лише в. о. Президента, в. о. Генерального прокурора, в. о. міністра оборони та ще низка виконувачів обов'язків. Їхні повноваження є обмеженими. Ми бачимо, що в стані військової агресії з боку Росії цієї влади недостатньо".

Олег Тягнибок як кандидат на пост Президента України озвучив свої першочергові кроки на посту Президента. За його словами, першим указом має бути Указ Президента про розпуск парламенту та поступова зміна системи влади. Ситуацію в країні можуть змінити на краще лише реформи, які мають відповідати теперішньому політичному стану.

Особливу увагу політик акцентував на державному устрої України. Він наголосив, що Україна повинна бути унітарною державою – жодних федерацій та автономій. Адже всі бачать, до чого це може призвесті. "Нам потрібно повністю перебудовувати відносини між владою й суспільством. Революція гідності нас цього навчила – дала нам бажання і віру в можливість контролювати владу. Народ нарешті може отримати цю владу, і не лише на папері, а насправді змусити депутатів працювати на Україну. Ми повинні мати право не лише обирати, але й відкликати вибрану нами владу, якщо вона не дослухається до громадян, – підсумував Олег Тягнибок, виступаючи перед тернопільцями.

Світлини з Тернополя: http://goo.gl/hrVwK7

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ