На території Прикарпаття зареєстровано 6 пожеж, травмовано 4 особи

На території Прикарпаття зареєстровано 6 пожеж, травмовано 4 особи

06.05.14 08:06 0 898
4 травня о 03:55 год. у селі Ямниця Тисменицького району виникла пожежа в будівлі лікувально-діагностичного центру «Цементник» ПАТ «Івано-Франківськцемент». Вогнем знищено дерев’яні конструкції горища, утеплювач на площі 150 м.кв. Через високу задимленість у приміщенні рятувальникам впродовж 32-ох хвилин довелося працювати у апаратах захисту органів зору та дихання. Причина виникнення пожежі встановлюється.

4 травня о 13:46 год. в Івано-Франківську по вулиці Парковій виникла пожежа в квартирі однієї із багатоповерхівок. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі; пошкоджено комп’ютер і віконну раму. Попередня причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

4 травня о 17:28 год. у селі Котиківка Городенківського району на одному з обійсть сталася пожежа літньої кухні. Вогнем пошкоджено газову плиту і колонку, електричну витяжку, кухонний меблевий набір. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

4 травня о 17:38 год. в Івано-Франківську по вулиці Шевченка виникла пожежа одноповерхової житлової будівлі. Вогнем знищено покрівлю, перекриття будівлі на площі 70 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

4 травня о 19:29 год. в Івано-Франківську по вулиці Угорницькій виникла пожежа дерев’яної огорожі. Вогнем знищено дерев’яну огорожу на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 травня о 02:28 у селі Дзвиняч Богородчанського району виникла пожежа котельні в кафе «Герцог». Вогнем пошкоджено стіни, перекриття котельні на площі 20 м.кв. На пожежі травмувалося 3 людей, котрих з попереднім діагнозом "отруєння чадним газом "доставили до Богородчанської районної лікарні. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації котла.

Загалом з початку року на території області зареєстровано 859 пожеж, у вогні загинули 24 мешканці краю.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ