В Чернівецькій області валерій Зінченко привітав працівників УБОЗ із 23-ою річницею створення служби

В Чернівецькій області валерій Зінченко привітав працівників УБОЗ із 23-ою річницею створення служби

07.05.14 17:11 0 1023
6 травня 1991 року був підписаний наказ Міністерства внутрішніх справ про створення спеціального підрозділу по боротьбі з організованою злочинністю. За 23 роки існування буковинський УБОЗ пройшов великий шлях від становлення до утвердження та завоювання авторитету, високого іміджу служби.

Чернівецьким УБОЗівцям завжди вдавалося йти у ногу із часом, професійно виконувати свої обов’язки, - підкреслив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Від вашого професіоналізму багато в чому залежить спокій у нашому краї. Дякую особовому складу підрозділу за його професіоналізм та сумлінну службу! Бажаю міцного здоров’я, добра і щастя, витримки та сімейного затишку!

значна увага спрямована на недопущення створення стійких організованих злочинних угруповань на території нашої області, котрі можуть дестабілізувати криміногенну обстановку, - зазначив начальник УБОЗ УМВС Микола Нємцов. Враховуючи суворі вимоги сьогодення, зусилля працівників служби сконцентровані на протидії організованій злочинності та корупції. Усі співробітники готові впевнено боротися із порушеннями Закону.

Начальник УМВС відзначив найкращих працівників підрозділу, а також передав ключі від нового службового автомобіля.

Окремі слова вдячності висловили ветеранам служби. Валерій Зінченко подякував їм за те, що діляться досвідом та всіляко допомагають порадами молодому поколінню.

Символічно, що день створення служби збігся із святом великомученика Георгія Змієборця. Отож, працівники УБОЗУ мають доброго покровителя у боротьбі з кримінальним злом. Саме тому керівництво УМВС та служби подарували усім присутнім ветеранам підрозділу ікони Георгія Змієборця.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Ситуація в ...
Наступна новина: Тернопілля: міліціонери ...

КОМЕНТАРІ