В Чернівецькій області мотоцикл - транспортний засіб підвищеної небезпеки

В Чернівецькій області мотоцикл - транспортний засіб підвищеної небезпеки

07.05.14 09:15 0 777
Про це працівники ДАІ постійно нагадують громадянам, просять їх не забувати, що керування мототранспортом потребує особливої обережності.

Адже мотоцикл небезпечний навіть тоді, коли ви на дорозі абсолютно одні, аінших учасників дорожнього руху немає.

На жаль, час від часу цю істину підтверджують сумні події. Одна з них трапилась 3-го травня у районному центрі Путила: 21-річний путильчанин, керуючи мотоциклом «Кавасакі» в нічний час, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив наїзд на огорожу, в результаті чого мотоцикліст загинув на місці ДТП.

Окрім цього випадку, з початку року на дорогах області за участю мототранспорту скоєно ще 10 дорожньо-транспортних пригод, у яких 9 мотоциклістів отримали травми різних ступенів.

Відомо також, що у весняно-літній сезон кількість мотоциклів, мопедів на дорогах і вулицях населених пунктів збільшується. Ото ж, зростають і ризики для тих, хто ними керує.

Державтоінспекція Буковини переконливо просить всіх громадян, які сідають за кермо двохколісних транспортних засобів, передусім подбати про шолом безпеки, який обов’язково має бути застебнутий. Не сідайте за кермо без відповідних на те документів та ретельно дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські школярі ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ