Чернівчанин "обчистив" дві дачні ділянки ще не отримавши рішення суду за попередні крадіжки

Чернівчанин "обчистив" дві дачні ділянки ще не отримавши рішення суду за попередні крадіжки

07.05.14 13:39 0 749
Молодик спеціалізувався виключно на приватних будинках, гаражах та дачних ділянках. Проникаючи у приміщення, брав все, що, на його думку, погано лежало.

До Шевченківського райвідділу міліції звернулись власники двох дачних ділянок, що находяться у мікрорайоні Роша. У одного із заявників невідомий викрав металеві стовпчики для огорожі, а в іншого – велику алюмінієву дробину.

Завдяки своєчасному зверненню та професійним діям правоохоронців вдалось відшукати автомобіль, на якому зловмисник перевозив «скарб» дачників, а згодом і самого нечистого на руку чоловіка. Ним виявився 27-річний чернівчанин.

Примітним є той факт, що він вже потрапляв до уваги правоохоронців саме через крадіжки. За ці кримінальні «подвиги» відносно молодика було відкрито кримінальне провадження і на сьогоднішній день воно скеровано до суду.

Але бажання нажитись за чужий рахунок перевищило здоровий глузд, і зловмисник, не дочекавшись покарання за попередні злочини, вчинив нові.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність і до інших схожих злочинів.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ