На Буковині продовжують укріплювати блокпости

На Буковині продовжують укріплювати блокпости

07.05.14 08:01 0 742
Нині весь особовий склад УМВС області переведений на посилений режим несення служби. Адже складна оперативна ситуація в країні вимагає відповідної реакції. Аби зловмисники не потрапили на територію краю, на кордонах області організовані відповідні блокпости.

Зокрема, у Новодністровську контрольно-перепускний пункт діє близько двох місяців. Міліціонерам стежити за рухом транспорту при в’їзді у Чернівецьку область допомагають громадські активісти. Найчастіше перевірці підлягають автомобілі із номерними знаками сусідньої держави та водії, які підозріло себе поводять.

До прикладу, нещодавно працівники дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль «ВАЗ 2101», під керуванням 18-річного місцевого жителя для перевірки документів. Але під час спілкування з правоохоронцями молодик помітно нервував. Вподальшому з’ясувалося. Що хлопець перевозив із собою наркотичну речовину.

Як розповів начальник Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області Геннадій Федорюк, на території блокпосту зроблені спеціальні фортифікаційні споруди. У разі виникнення небезпечної ситуації барикади з мішків із піщаною сумішшю та бетонні блоки на дорогах не дозволяють водіям набрати швидкості та проскочити пост.

Наразі проблем не було, але правоохоронці мають бути готовими до будь-якої ситуації, тому несуть службу на пості цілодобово.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці вшанували ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ