У Луцьку вшанують ветеранів

У Луцьку вшанують ветеранів

07.05.14 11:08 0 871
Міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про відзначення у м. Луцьку 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні».

Відповідно до документа, у нашому місті відбудеться ряд заходів. Зокрема, 9 травня буде організований безкоштовний проїзд ветеранів війни, учасників бойових дій та осіб прирівнених категорій громадян у міському пасажирському транспорті та таксі.

Протягом 5-10 травня у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька буде організовано «святковий вогник» для підопічних територіального центру: святковий стіл; концерт для підопічних, які харчуються у їдальні територіального центру; вручення продуктових наборів та подарунків.

5-8 травня в галузевих підприємствах, установах, організаціях міста відбудуться зустрічі керівництва з ветеранами війни, які були працівниками цих установ.

З нагоди Дня Перемоги: 8 травня о 10.00 відбудеться покладання квітів до братських могил, пам’ятників, пам’ятних знаків у мікрорайонах міста; 9 травня о 10.00 - мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятних знаків на меморіальному комплексі «Вічна Слава»; цього ж дня о 15.00 будуть святкові заходи в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

5-11 травня у бібліотечних закладах міста організують виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню Перемоги.

Протягом травня будуть проведені огляди шкільних музеїв та куточків Бойової Слави, організовані зустрічі учнів з ветеранами Великої Вітчизняної війни. Також відбудуться екскурсії на тематичні виставки в обласний краєзнавчий музей.

У загальноосвітніх навчальних закладах, позашкільних установах міста відбудеться тиждень Пам’яті, тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Великої Вітчизняної війни, зустрічі з ветеранами війни, героями фронту й тилу.

7 травня пройде легкоатлетична естафета вулицями міста Луцька на призи газети «Волинь-нова», присвячена Дню Перемоги.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ