У Луцьку відбудеться V всеукраїнський фестиваль вишитих рушників «Вишиті обереги єднання»

У Луцьку відбудеться V всеукраїнський фестиваль вишитих рушників «Вишиті обереги єднання»

07.05.14 14:52 0 866
У неділю, 11 травня, у нашому місті відбудеться V всеукраїнський фестиваль вишитих рушників «Вишиті обереги єднання».

Цього дня на Театральному майдані відбудеться виставка-продаж вишитих рушників, конкурс дитячого малюнка, благодійний аукціон-продаж вишитих рушників, а також проводитимуться майстер класи з вишивання рушників знаними майстринями вишивки з Волині та всієї України.

Офіційне привітання учасникам фестивалю від релігійних конфесій, обласної і міської влади, громадських організацій, відомих осіб та запрошених гостей заплановане на 16:00.

О 16.30 на Театральному майдані вшанують матерів – героїв «Небесної сотні, які загинули на Майдані Незалежності у м. Києві.

Будь-хто з жителів та гостей нашого міста Луцька зможуть прийти у цей день на Театральний майдан з власними рушниками (маминими, бабусиними) і стати учасником фестивалю та долучитися до створення спільного вишитого рушника єднання «Вишиті обереги єднання».

О 17:00 усі охочі зможуть взяти участь в акцій й спільно створити вишитий рушник єднання, виклавши гасло «ЄДИНА УКРАЇНА».

Об’єднаймося разом на цьому незабутньому святі для примноження давніх традицій вишитого рушника українського народу, що стане шаною пам’яті кожної людини про свою матір і об’єднання усіх жителів міста Луцька, волинського краю та всієї України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині за ...
Наступна новина: Чернівчанин викрав більше ...

КОМЕНТАРІ