В Луцьку мешканці під’їзду № 2, що на вулиці Конякіна, 9, висловлюють щиру вдячність працівникам ЖКП № 11

В Луцьку мешканці під’їзду № 2, що на вулиці Конякіна, 9, висловлюють щиру вдячність працівникам ЖКП № 11

07.05.14 18:01 0 1046
Такий відгук про роботу підприємства був опублікованій в останньому випуску газети «Луцький замок». Мешканці будинку дякують за проведення якісних ремонтних робіт з перекриття покрівлі в будинку. Ці роботи були виконані спільно за фінансування мешканців у квартирах № 69, 70, 71, 72 на вул. Конякіна, 9, а також у житлових будинках на вул. Федорова, 4/ 69 та Наливайка, 6/37.

«Для підтримання будинків у нормальному стані працівники ЖКП системно проводять весняно-літні та осінньо-зимові обходи, за результатами яких і визначають заходи з поточного ремонту конструктивних елементів», - повідомляє головний інженер підприємства ЖКП № 11 Валентин Ярмолюк.

Так, минулого тижня працівники підприємства здійснили фарбування дитячого обладнання на прибудинкових територіях житлових будинків за такими адресами: вул. Кравчука, 1, Гордіюк, 35, Конякіна, 21, 23. «Очищено підвальні приміщення у 2, 3 та 5-му під’їздах на вул. Гордіюк, 10. Також пофарбовано зовнішній газопровід та решітки й козирки входу у підвал на вул. Федорова, 3», - розповідає головний інженер підприємства.

Окрім цього, відкачено воду в підвалі 1-го під’їзду на вул. Наливайка, 14, на вул. Конякіна, 37/76 замінено каналізаційний стояк. Також працівники підприємства здійснювали зварювальні роботи на вул. Конякіна, 11а (2 під’їзд), 27 (1 під’їзд) та замінено вентиль у житловому будинку на вул. Зацепи, 3 в.

«Працівники підприємства докладають максимум зусиль, аби мешканці місті були задоволені послугами, що надає ЖКП № 11», - наголошує головний інженер підприємства Валентин Ярмолюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині син ...
Наступна новина: В архикатедральному соборі ...

КОМЕНТАРІ