У Волинській області правоохоронці затримали чоловіка, котрий обкрадав супермаркет

У Волинській області правоохоронці затримали чоловіка, котрий обкрадав супермаркет

07.05.14 13:21 0 744
Задля власного збагачення мешканець Володимира-Волинського вигадав хитромудрий план крадіжки. А відтак працівники одного із супермаркетів міста недорахувалися товару на майже три тисячі гривень.

Про те, що у торговому залі є відеоспостереження, покупці інформуються відразу при вході, проте місцевого жителя від вчинення злочину це не спинило. Наявність охоронців його теж не бентежила, а дарма, адже саме завдяки пильності охоронців закладу та злагодженій роботі міліціонерів вдалося затримати правопорушника.

Як з’ясувалося, чоловік, заходячи до торговельного закладу, мав із собою поліетиленовий пакет, тож, наповнюючи кошик необхідними продуктами, туди непомітно клав найцінніше. Біля каси викладав товар, а пакет із неоплаченим крамом непомітно виносив.

Нечистого на руку покупця помітив охоронець і повідомив про це правоохоронцям. Вони і затримали чоловіка, коли той намагався знову вчинити крадіжку.

У ході проведених слідчих дій з’ясувалося, що загальна сума нанесених спритником збитків супермаркету становить близько трьох тисяч гривень

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кілька кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує п’ять років позбавлення волі.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі для нас ...
Наступна новина: «Карпатівець» Балажіц ...

КОМЕНТАРІ