В Ужгороді працівник заправки виявив "підозрілий" автомобіль "Toyota Corolla"

В Ужгороді працівник заправки виявив "підозрілий" автомобіль "Toyota Corolla"

07.05.14 15:36 0 784
Інформація про припаркований легковик надійшла до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по телефону «102» від головного інженера автозаправної станції, 58-річного жителя району.

Чоловік повідомив міліціонерів про підозріле авто, яке вже кілька днів поспіль припарковане неподалік заправки. У зв’язку з тривожною ситуацією в Україні, заявник запідозрив, що тут щось не так…

На місце події негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Територію АЗС було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім до місця події було припинено. Всіх працівників АЗС було евакуйовано на безпечну для життя і здоров’я відстань.

Експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, оглянувши автомобіль, ніяких підозрілих предметів не знайшли.

Ужгородські міліціонери встановили особу власника даного автомобіля. Ним виявився 26-річний ужгородець. Чоловік пояснив, що залишив свою автівку біля заправки тому, що вона поламалася. Не забрав її, бо не зміг знайти евакуатор техдопомоги...

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чемпіонка світу з шахів ...
Наступна новина: У Молдові вимагають ...

КОМЕНТАРІ