В Закарпатській області очільник міліції громадської безпеки Перечинщини Євген Мельников спілкувався з жителями Тур'я-Пасіки

В Закарпатській області очільник міліції громадської безпеки Перечинщини Євген Мельников спілкувався з жителями Тур'я-Пасіки

07.05.14 09:23 0 748
Начальник міліції громадської безпеки району Євген Мельников провів особистий прийом громадян у селі Тур'я-Пасіка, що на Перечинщині, та зустрівся з сільським головою Михайлом Малешом.

В ході зустрічі керівники спільно з активом села обговорили ряд питань, що потребують спільних рішень. Зокрема, було обговорено необхідність створення громадського формування у селі.

Як зауважив Євген Мельников, дане питання дуже актуальне, особливо у світлі останніх подій у нашій державі, адже важливою складовою у підвищенні ефективності охорони громадського порядку, захисті прав і свобод громадян, зміцненні правопорядку є участь у цій справі громадських формувань з охорони громадського порядку та громадських помічників дільничних інспекторів міліції в сільській місцевості.

На всі питання громадян, що надійшли під час особистого прийому, Євген Сергійович надав компетентні відповіді та пояснення.

Відзначено гарну співпрацю органів місцевого самоврядування та міліції. Сільський голова Михайло Малеш зауважив, що дільничний інспектор міліції Юрій Роговий користується повагою та авторитетом у місцевих жителів. Адже уже тривалий час він обслуговує даний населений пункт і не з чуток знає про проблеми та здобутки селян. Мешканці села задоволені роботою свого шерифа, бо той справно виконує покладені на нього обов'язки, веде згідно графіку прийом громадян, проводить належну профілактичну роботу з підобліковим елементом, а головне - завжди готовий до діалогу з людьми: вислухає, порадить, допоможе, звісно у межах своєї компетенції.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Хмельницькій області ...

КОМЕНТАРІ