Закарпаття: під час майовки на Хустщині правоохоронці не тільки забезпечували охорону громадського порядку, але й розкривали злочини

Закарпаття: під час майовки на Хустщині правоохоронці не тільки забезпечували охорону громадського порядку, але й розкривали злочини

07.05.14 17:31 0 756
Травневі свята для хустських правоохоронців видалися особливо «гарячими». Під час тривалих вихідних правоохоронці забезпечували громадський порядок в масових заходах, зокрема під час візиту одного з кандидатів у Президенти України, та відвідування гостей міста славнозвісної Долини Нарцисів. А ще – розкривали злочини, вирішували сімейні скандали, фіксували пожежі та тілесні ушкодження тощо.

Про угон автомобіля невідомою особою правоохоронців повідомив 23-річний юнак. На місці події правоохоронці встановили, що автомобіль марки ВАЗ знаходився на одній із центральних вулиць Хуста. За «гарячими слідами» слідчо-оперативною групою спільно з пересувною мобільною групою, у складі якої знаходились дільничні інспектори міліції, було встановлено місцезнаходження автомобіля та затримано неповнолітнього викрадача авто. Підліток зізнався, що до цього ганебного вчинку також причетний і 22-річний місцевий житель. Викрадене авто поміщено на спецмайданчик міськвідділу міліції, а правоохоронці вживають заходи щодо затримання співучасника.

Також міліціонерами зареєстровано і чотири нещасні випадки: в одному із сіл району жінка виявила повішеним свого чоловіка. На місці пригоди міліціонери та експерт при зовнішньому огляді тіла слідів насильницької смерті не виявили.

Медики повідомили правоохоронців про те, що до них за медичною допомогою звернулась учениця однієї з шкіл району з діагнозом: медикаментозне отруєння. Міліціонери встановили, що дівчина через конфлікт з батьками вирішила зробити відчайдушний крок. Наразі дитина знаходиться у лікарні, загрози її життю та здоров′ю немає.

Вогнем на Хустщині було знищено надвірну споруду, а також від короткого замикання проводки в Хусті в одному з торгових центрів виникло задимлення. Потерпілих немає та матеріальних збитків не завдано.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Європа. Луцьк.1429-й»
Наступна новина: На Тернопіллі вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ