В Закарпатській області на екскурсію до Мукачівського міськвідділу міліції завітали маленькі діти

В Закарпатській області на екскурсію до Мукачівського міськвідділу міліції завітали маленькі діти

07.05.14 10:03 0 765
Вперше в Мукачівському міському відділі міліції провели екскурсію для дошкільнят. Дітей цікавило все: від телефонного дзвінка в черговій частині до сигналу на автомобілях патрульної служби міліції.

На прохання дирекції дошкільного навчального закладу №9 м.Мукачева правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції організували екскурсію для дітей. Адже однією з форм та методів проведення профілактичної роботи серед дітей щодо дотримання основних правил поведінки та недопущення дитячого травматизму на дорогах - є проведення подібних заходів.

Під час екскурсії діткам розповіли про правила поведінки на вулиці та вдома, познайомили з номерами телефонів невідкладних служб – пожежників, правоохоронців та швидкої медичної допомоги. Неабияку цікавість викликали у дітвори міліцейські машини, обладнані світловими та звуковими сигналами.

Окремо правоохоронці зупинились на правилах дорожнього руху для дітей. Всі юні гості охоче відповідали на запитання про світлофор, пішохідний перехід, безпеку на дорозі, в автомобілі тощо.

Подібні заходи проводяться для формування в дітей безпечних навичок поведінки не тільки на вулично-дорожній мережі, а й заради дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих.

- Кожен неповнолітній змалку повинен усвідомлювати, що порушувати правила дорожнього руху не можна. Адже від цього залежить, насамперед, здоров`я та життя диини, - підсумував екскурсію заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції Валерій Горват.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ