Ужгородець впав з четвертого поверху

Ужгородець впав з четвертого поверху

07.05.14 15:01 0 829
Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ужгородський пенсіонер випав з балкону четвертого поверху багатоповерхівки на проспекті Свободи.

Ввечері по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода про те, що до них бригадою швидкої допомоги з місця проживання доставлено 69-річного місцевого мешканця в стані алкогольного сп'яніння.

Під час медичного огляду в нього виявили тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, травми грудної клітини, перелом ребра та забійну рану передпліччя.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. З’ясувалося, що вдома чоловік знаходився сам. Кілька днів поспіль зловживав спиртними напоями. Вийшов на балкон покурити. Спершись ліктями на перила балкону, втратив рівновагу, не втримався і впав донизу.

На щастя, чоловік залишився живим. Відбувся лише переляком та тілесними ушкодженнями. Наразі пенсіонер перебуває на лікуванні.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учні школи № 36 міста ...
Наступна новина: На Хмельниччині жінки ДСНС ...

КОМЕНТАРІ