На Хмельниччині Олександр Симчишин зустрівся з довгостроковими спостерігачами місії ОБСЄ

На Хмельниччині Олександр Симчишин зустрівся з довгостроковими спостерігачами місії ОБСЄ

07.05.14 13:03 0 771
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин зустрівся з представниками ОБСЄ зі спостереження за процесом підготовки та проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.

Основним завдання діяльності представників ОБСЕ є здійснення оцінки виборчого процесу та його відповідності зобов’язанням ОБСЄ та іншим міжнародним стандартам.

У процесі спілкування спостерігачі отримали відповіді на ряд актуальних питань, зокрема щодо організаційної підготовки до виборів, значення місцевих органів виконавчої влади у цих процесах, належне забезпечення дільничних виборчих наповненість дільничних виборчих комісій.

Олександр Сергійович зазначив: “Ці вибори для нас є дуже важливими, ми докладемо усіх зусиль в межах повноважень та законодавства, щоб виборці змогли безперешкодно прийти, висловити своє волевиявлення, свою позицію, реалізувати свої конституційні права. Контроль за передвиборчим процесом відбувається постійно, забезпечується чергування працівників державного реєстру виборців, координація роботи окружних виборчих комісій.”

Посадовець запевнив, що органи виконавчої влади не втручаються у діяльність та передвиборчу кампанію кандидатів у Президенти України, у поточній передвиборчій кампанії порушень не спостерігається.

Крім цього, Олександр Симчишин окреслив проблемні питання у процесі підготовки до позачергових виборів у Президенти України.

“Найголовніша наша мета – жити в мирі та спокої, тому кожен самостійно обирає собі шлях в майбутнє та владу, яку ми заслуговуємо”, - відзначив перший заступник голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Причиною пожежі у ...
Наступна новина: НБУ прогнозує зміцнення ...

КОМЕНТАРІ