На Хмельниччині хмільне застілля на травневі свята закінчилось для 18-річного парубка безглуздою смертю

На Хмельниччині хмільне застілля на травневі свята закінчилось для 18-річного парубка безглуздою смертю

07.05.14 15:23 0 760
Працівники Хмельницького міськвідділу внутрішніх справ розслідують обставини отримання студентом травм, які виявились несумісними із життям.

Вранці до чергової частини Хмельницького міського відділу міліції надійшло повідомлення від працівників гуртожитку місцевого училища про те, що в одній із кімнат знайдено труп 18-річного студента. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Під час поверхневого огляду тіла працівники слідчого відділу не виявили виражених ознак фізичного насилля, які могли б призвести до настання смерті. Згодом ці висновки підтвердила судово-медична експертиза, за результатами якої смерть потерпілого настала від розриву сальника та гострої внутрішньої кровотечі.

Як з’ясувалося під час досудового розслідування, напередодні компанія із восьми юнаків відзначала травневі свята. Під час застілля хлопці випили близько п’яти літрів горілки та понад чотири літри пива. Після спожитого усі ледь трималися на ногах, а один із них і взагалі не зміг самостійно пересуватися, тож товариші вирішили допомогти йому дістатись до гуртожитку.

Вони по черзі волокли сп’янілого товариша, але оскільки самі були в ненабагато кращому стані, то сил втримати його не було, тож хлопець кілька разів вислизав їм із рук і падав на долівку. Очевидно, саме від цих ударів він і отримав численні травми.

Парубкам таки вдалось занести товариша до кімнати в гуртожитку. На жаль, на ранок 18-річний юнак так і не прокинувся — помер у сні від внутрішньої кровотечі.

Наразі розслідування триває. Встановлюються усі обставини події.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: в області ...
Наступна новина: Перемога – це вічна ...

КОМЕНТАРІ