Руслана на медіа-конгресі у Лейпцигу заявила про нерішучість європолітиків

Руслана на медіа-конгресі у Лейпцигу заявила про нерішучість європолітиків

07.05.14 14:03 0 777
У понеділок, 5 травня, співачка та громадська діячка Руслана Лижичко взяла участь у щорічному масштабному медіа-конгресі «Medientreffpunkt Mitteldeutschland» у Лейпцигу, учасники якого цього разу дискутували на тему «Наша Європа».

Руслана мала нагоду обговорити майбутні вибори в Україні та Європі, а також теперішню ситуацію в Україні разом із головою національного телебачення Німеччини каналу MDR Dr. Karola Wille, прем’єр-міністром Саксонії-Ангальт Dr. Reiner Haseloff та мером Лейпцигу Burkhard Jung. Ведучим блоку, під час якого Руслана виступила з промовою, виступив редактор національної радіостанції Німеччини Chief Deutschlandfunk Birgit Wentzien, повідомили організатори.

Руслана зазначила: «У Лейпцигу в мене був дуже відвертий виступ з точки зору оцінки дій Путіна, пропаганди, втечі Януковича тощо. Я знала, що деякі факти, про які я буду говорити публічно, не всім сподобаються. Але що мені залишається? Чекати, поки світ прокинеться, як після трагедії на Майдані чи «кричати» зараз про небезпеку, хай це і небезпечно? Я починаю звикати до думки, що реальних санкцій політики не введуть ніколи – побояться. Вони вибирають між великим бізнесом з Путіним і тими цінностями, за які ми гинемо. Цей компроміс між грошима і життям людей називається «нерішучістю!». Все це – політичний театр, шоу для нас з вами, щоб ми сподівалися і чекали... Ось я і почала говорити незручні речі, щоб політики прокидалися. Я не можу говорити м’яко, коли гинуть наші хлопці на вулицях, а політики все «обіцяють і обіцяють» ввести санкції».

Нагадаємо, медіа-конгрес є найбільшим з’їздом ЗМІ Німеччини, до триденної програми якого приєднуються близько 1200 журналістів провідних телеканалів, радіостанцій, друкованих та інтернет-видань та інформаційних агентств.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирській школі № 6 ...
Наступна новина: Срна: Нехай канал 2+2 не ...

КОМЕНТАРІ