«Карпатівець» Балажіц здійснив мрію маленької вболівальниці

«Карпатівець» Балажіц здійснив мрію маленької вболівальниці

07.05.14 13:25 0 744
Віце-капітан львівських «Карпат» захисник Грегор Балажіц здійснив мрію юної фанатки команди – 10 річної Вікторії зі Львова. Спочатку дівчинка потрапила у число дітлахів, які супроводжували «зелено-білих» гравців на поле в одному із домашніх поєдинків. А пізніше провела день у компанії улюбленого гравця.

Із новоспеченими друзями спілкувалися журналісти клубного тележурналу «ПроКарпати» (щопонеділка о 22:35 на телеканалі ZIK).

Про участь в офіційному виході футболістів на стадіон Вікторія мріяла давно. Через простенький жереб між дітлахами дівчинці випало вивести на поле саме словенця Грегора Балажіца. Та після цього у школярки з’явилася нова мета –дізнатися більше про життя футболіста та його захоплення.

Футболіст «Карпат» був розчулений такий побажанням маленької вболівальниці, тож вирішив влаштувати Вікторії справжнє свято.

На зустріч з юною шанувальницею Грегор прийшов зі своєю дружиною Лілі. Подружжя подарувало дівчинці солодощі та сувенір від «Карпат» - клубну футболку, в котрій Вікторія виходила на поле.

Надалі було спілкування за зручним столиком у кафе, розмови про спорт, адже дівчинка займається плаванням та навіть іноді саме грає у футбол. А потім – розваги. Тим паче, що Вікторія і Лілі швидко знайшли спільну мову.

«Я дуже люблю дітей. У нас теж скоро буде дитина. Тому ця зустріч - супер! Це дівча дуже класне», - поділилася емоціями Лілі Балажіц.

Протягом дня компанія каталася на електромашинках, танцювала, грала у баскетбол і боулінг. Урешті задоволеними залишилися всі.

«Коли я був малим, то жодних комп’ютерів у дітей не було.Практично увесь день я проводив на вулиці – на баскетбольному майданчику, на футбольному полі... Чим я тільки не займався! Навіть мама сердилась, адже вона мене вдень практично не бачила», - пригадав власне дитинство футболіст.

«Тепер я дізналася, які в нього інтереси. Частково вони у нас співпадають, - раділа під кінець прогулянки Вікторія. - Ми любимо боулінг або кататися на машинах. Тож я хотіла б ще раз із Грегором зустрітися. З ним весело і цікаво».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ