У Львові у трамваї виявлено 9 пістолетів, викрадених з райвідділу міліції

У Львові у трамваї виявлено 9 пістолетів, викрадених з райвідділу міліції

07.05.14 09:55 0 771
Працівники міліції встановили, що знайдена зброя була викрадена із Залізничного райвідділу міліції під час подій в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року.

6 травня до Франківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від працівниці ЛКП «Львівелектротранс». Жінка, яка працює водієм трамваю, повідомила, що о 00:35 під час перегону трамваїв у трамвайному депо по вулиці Городоцькій у Львові, вона виявила в салоні одного із незачинених трамваїв, біля входу до кабіни водія, пакет, в якому знаходились предмети, візуально схожі на пістолети.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що у пакеті знаходилося дев’ять пістолетів Макарова та дев’ять магазинів до них.

«Проведеною перевіркою встановлено, що знайдена зброя була викрадена із Залізничного райвідділу міліції під час подій у ніч з 18 на 19 лютого у Львові», – зазначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.

Окрім того, очільник міліції Львівщини наголосив, що добровільна здача зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів звільняє особу від кримінальної відповідальності.

«Вкотре наголошуємо, що громадяни, які добровільно звернулися до органів внутрішніх справ з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, які зберігаються у них незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. У разі вилучення такої зброї працівниками міліції громадяни будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством», – додав Дмитро Загарія.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ