Ярослав Ковальчук: "Додаткові блок-пости - доречні та своєчасні заходи безпеки"

Ярослав Ковальчук: "Додаткові блок-пости - доречні та своєчасні заходи безпеки"

07.05.14 14:22 0 1042
Аби уникнути можливих суспільних провокацій на 45 блок-постах цілодобово чергують правоохоронці. Рух посилено контролюють не лише ДАІвці, але й працівники усіх спецпідрозділів міліції. Уникнути провокацій правоохоронцям допомагає також «Самооборона» Івано-Франківська.

За словами начальника обласного УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області підполковника міліції Ярослава Ковальчука, в першу чергу працівники міліції звертають увагу на весь іногородній транспорт та транспорт, який прибуває інших держав.

«У нас немає інформації, що на Прикарпаття будуть їхати бойовики,- запевнив Ярослав Ігорович,- але можуть прибути провокатори. Радикально налаштовані громадяни можуть становити небезпеку для жителів міста та області, тож правоохоронці вживають додаткових заходів, аби забезпечити правопорядок».

Уникнути провокацій правоохоронцям допомагає і «Самооборона» Івано-Франківська. Активісти долучаються до чергування на стоп-контролях, а також патрулюють місто на власному автотранспорті. Якщо виявляють підозрілу автівку, - одразу ж повідомляють про це правоохоронцям.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ