В Івано-Франківській області в Коломиї наркоторгівця затримали "на гарячому"

В Івано-Франківській області в Коломиї наркоторгівця затримали "на гарячому"

07.05.14 13:27 0 759
Днями працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Коломийського МВ УМВС затримали 23-річного місцевого жителя, який збував на території міста наркотичний засіб «марихуану».

З метою недопущення та запобігання торгівлі наркотичними засобами та психотропними речовинами на території міста та району оперативники постійно проводять ряд заходів.

Так, в поле зору правоохоронців потрапив молодий парубок. Оперативники затримали його «на гарячому»: тоді, коли зловмисник незаконно збував небезпечне зілля.

Чоловіка затримали, а вилучену речовину відправили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області для проведення хімічного дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), що карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Карпатівець» Балажіц ...
Наступна новина: Звернення голови ОДА Сидора ...

КОМЕНТАРІ