У Львівській області Ірина Сех взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції Польщі

У Львівській області Ірина Сех взяла участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції Польщі

07.05.14 10:42 0 782
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех взяла участь в урочистому прийомі з нагоди Національного свята Республіки Польща –Дня прийняття Конституції Речі Посполитої. Урочистості відбулись в приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

У вітальному слові Ірина Сех відзначила важливість такої події для світової громадськості: «Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті польського народу, законодавчо закріпила його прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Історія становлення суверенної польської держави - зразок послідовної та успішної трансформації у напрямку розвиненої демократичної країни, яка відповідає європейським політичним, правовим, економічним і соціальним стандартам», – сказала І. Сех.

Також Ірина Сех наголосила, що Республіка Польща є головним партнером України, та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю між Генеральним Консульством Республіки Польща у м. Львові та Львівською областю.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ