На Львівщині за "гарячими слідами" впіймали "барсетників"

На Львівщині за "гарячими слідами" впіймали "барсетників"

07.05.14 14:48 0 763
У Жовківському районі на Львівщині працівники ДАІ викрили групу так званих «барсетників». Зловмисники скоїли крадіжку з автомобіля та намагалися «накивати п’ятами». Завдяки пильності звичайних перехожих, втікачів упіймали за «гарячими слідами».

У суботу вранці за допомогою до правоохоронці звернувся місцевий підприємець. Чоловік розповів: буквально кілька хвилин тому помітив, що хтось розбив скло його автівки. Коли ж зазирнув у салон, виявив, що зникла куртка, в якій були документи та гроші.

Подія відбулась у селі Липник близько дев’ятої ранку. Випадкові перехожі помітили, як сільською дорогою на великій швидкості мчав легковик «Фольксваген». Одразу ж виникли підозри, що саме цим авто утікали зловмисники.

Про свої здогадки селяни розповіли правоохоронцям. Люди детально описали колір та марку автомобіля, а також змогли частково пригадати номерний знак. За цими «прикметами» вдалось оперативно розшукати втікачів.

Автомобіль, яким їхали «барсетники», зупинили працівники ДАІ. Правоохоронці одразу ж викликали до місця події слідчо-оперативну групу. У салоні авто було виявлено викрадену куртку із документами та грошима.

Наразі триває розслідування. Автомобіль та зловмисників було доставлено до Жовківського райвідділу міліції.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ми не можемо допустити ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться V ...

КОМЕНТАРІ