У Львові працівники ДАІ організували для малюків творчий урок із дорожньої безпеки

У Львові працівники ДАІ організували для малюків творчий урок із дорожньої безпеки

07.05.14 13:54 0 817
У Львові працівники Державтоінспекції навчають дошкільнят правилам безпечної поведінки на дорозі. Для того, аби малюки краще засвоїли таку науку, правоохоронці проводять для них заняття у формі веселої та захопливої гри.

співробітники ДАІ завітали до львівського дошкільного закладу №104. Для малят зі старшої групи дитсадка організували творчий урок. Правоохоронці запропонували діткам намалювати різні дорожні знаки та розповісти, що вони означають і про що попереджають.

Маленькі художники з натхненням виводили на аркуші паперу яскраві вказівники, а працівники ДАІ, тим часом, нагадували їм про основні правила безпеки для пішоходів, пасажирів та велосипедистів.

А ще вартові доріг влаштували для дошкільнят практичну гру, під час якої малята вчилися, як правильно переходити дорогу на «зебрі».

Насамкінець зустрічі, правоохоронці закликали діток бути завжди уважними й обережними, а також застерегли їх від пустощів на дорозі.

Працівники ДАІ відзначають: дуже важливо ще змалку навчати дітей «азам» дорожньої безпеки та просять батьків показувати малечі лише позитивний приклад поведінки на дорозі.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: 7 травня буде ...
Наступна новина: Лавров: сепаратисти мають ...

КОМЕНТАРІ