Звернення голови ОДА Сидора Кізіна до громади Житомирщини

Звернення голови ОДА Сидора Кізіна до громади Житомирщини

07.05.14 13:29 0 720
Шановна громадо! Дорогі ветерани!

8-9 травня Україна та увесь світ вшановуватимуть пам’ять мільйонів людей, які стали жертвами буремних подій Другої світової війни.

Цьогоріч урочисті події будуть проходити в умовах військової агресії, яку без оголошення війни проводить на території України Росія.

з вини кремлівського керівництва проливається кров наших співгромадян – тих, хто боронить свою землю від зовнішнього ворога, і тих, хто став жертвою пропагандистської ідеології ворога. Ми щиро сумуємо за усіма загиблими.

На Житомирщині нині зберігається громадській спокій. Проте досвід Одеси показав, наскільки цей спокій може бути хитким. Інколи достатньо одного необережного слова, щоб протистояння поглядів переросло в жорстоке фізичне насилля.

Щоб і надалі зберегти мир на нашій землі, жителі області об’єднуються в громадські формування, а також у бойові одиниці – батальйони територіальної оборони.

Закликаю усіх, хто бажає зі зброєю в руках захищати територіальну цілісність держави, до 20 травня 2014 року за місцем реєстрації звернутися до райвійськкоматів, об’єднаних міськвійськкоматів.

Я закликаю 8-9 травня під час вшануваннування пам»яті утриматись від використання партійної та іншої атрибутики, яка може спровокувати негативні емоції серед людей з іншими поглядами.

Вшановуючи наших ветеранів, ми маємо пам’ятати, що головне для нас: зберегти мир та спокій у країні, за яку вони проливали кров; оточити учасників бойових дій під час Другої світової війни реальною, а не показною турботою та увагою. Адже не секрет, що більшість із них уже не в змозі брати участь в урочистостях. Не забуваймо навідувати їх удома, висловлювати слова подяки і допомагати, чим зможемо.

Я вірю у мудрість жителів Житомирщини, у їх патріотизм і щире бажання захистити свою землю.

В пам’ять про своїх дідів і прадідів, які загинули в часи Другої світової війни в боротьбі проти диктаторів за мир, за свою рідну землю.

В ім’я тих ветеранів, які живуть серед нас і потребують нашої уваги і турботи.

В ім’я майбутнього своїх дітей.

Закликаю своїх земляків до вшанування мільйонних жертв війни, яку розв’язали диктатори, і у якій постраждали ні в чому невинні люди.

Схилимо голови перед їх світлою пам’яттю.

Сидір Кізін,

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львові водій легковика ...

КОМЕНТАРІ