В Житомирській області новопризначений голова Червоноармійської райдержадміністрації працюватиме на забезпечення миру та спокою в районі

В Житомирській області новопризначений голова Червоноармійської райдержадміністрації працюватиме на забезпечення миру та спокою в районі

07.05.14 08:39 0 811
6 травня громада Червоноармійщини отримала нового керівника району. Леоніда Фесенка представив голова облдержадміністрації Сидір Кізін. За словами очільника області, це один з найкращих вчителів регіону, довгий час працює в районі, сподвижник, і такою має бути його команда.

Леонід Фесенко, 1962 року народження, закінчив Одеський державний педагогічний інститут ім. К.Д.Ушинського, заслужений вчитель України. Працював у різних школах району, впродовж кількох років був заступником голови Червоноармійської райдержадміністрації. Останнім часом працював заступником директора з навчально-виховної роботи та вчителем образотворчого мистецтва Вацлавпільської гімназії Червоноармійського району.

Леонід Віталійович у своєму виступі перед громадою району висловив подяку за високу довіру. Своє завдання він бачить у конкретних справах на благо людей, на забезпечення миру і спокою у районі.

«Червоноармійський район завжди був дружним, робив добрі справи. Я вірю, ми з вами спільно переможемо труднощі. Ми маємо пам’ятати, якою ціною дістався мир в Україні, і зробимо все для його збереження», - закликав представників громади району Леонід Фесенко.

Під час представлення району було передано висококласний автомобіль швидкої допомоги. За словами заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Сергія Кобилінського, район отримає маленьку лікарню на колесах, оскільки тут є все необхідне для надання невідкладної екстреної медичної допомоги мешканцям Червоноармійщини.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ