Володимир Хомко: «Заводу з переробки небезпечних відходів, всупереч волі 
жителів мікрорайону, у Тинному не буде!»

Володимир Хомко: «Заводу з переробки небезпечних відходів, всупереч волі жителів мікрорайону, у Тинному не буде!»

07.05.14 12:09 0 793
У неділю, 4 травня, відповідно до розпорядження міського голови Рівного Володимира Хомка, в приміщенні ЗОШ № 1 відбулися громадські слухання щодо дозволу на розміщення об’єкта (заводу) з утилізації небезпечних відходів поблизу вулиці Грунтової у місті Рівному.

Зареєструвалось 190 учасників громадських слухань. 188 з них проголосували за заборону розміщення утилізаційного заводу по вул. Грунтовій. Загалом жителі прилеглих районів назбирали 2171 підпис проти такого сусідства.

У слуханнях взяли участь мешканці мікрорайону “Тинне”, міський голова Рівного Володимир Хомко, депутати Рівнеради Олександр Лащук, Олександр Нестерук, Анатолій Чугуєвець та інші зацікавлені члени територіальної громади міста Рівного.

Нагадаємо, що слухання були організовані після того, як більше трьох сотень жителів мікрорайону Тинне написали звернення до Володимира Хомка з проханням запобігти будівництву заводу з переробки небезпечних відходів.

Як повідомлялося раніше, ТОВ "Всеукраїнська екологічна компанія" планувала побудувати у Рівному завод по утилізації люмінесцентних ламп, елементів живлення, фільтрів для автомобілів, машинних мастил та інших шкідливих для довкілля речовин. Для підприємства обрали місце на вулиці Авіаторів, 25 (мікрорайон Тинне) в в одному з колишніх складів отрутохімікатів.

Зокрема, на початку слухань, Володимир Хомко запевнив громаду у тому, що міська влада дозволів на будівництво заводу не давала і робити цього всупереч волі людей не буде.

- Ніяких дозволів на будівництво заводу ми не давали. А для того, щоб думка громади була вирішальною, ми й організували повноцінні громадські слухання з дотриманням усіх юридичних нюансів. Усі повинні зрозуміти, що з громадою рахуватися таки треба, - наголосив міський голова.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області на ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ