На Тернопіллі для нас важливо, щоб вибори відбулися чесно та прозоро, - Олег Сиротюк

На Тернопіллі для нас важливо, щоб вибори відбулися чесно та прозоро, - Олег Сиротюк

07.05.14 13:18 0 774
Президентські вибори, заплановані на 25 травня, повинні відбутися без будь-якого адміністративного тиску на виборців та на членів виборчих комісій. Виборчий процес має бути організований максимально ефективно.

Про це заявив голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк після перевірки окружної виборчої комісії на територіальному виборчому окрузі №168, що в місті Теребовля.

Очільник області обговорив з членами комісії питання матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць. За словами представників комісії, всі проблеми вони вирішують на місцевому рівні.

"Для нас дуже важливо, щоб вибори відбулися, щоб громадяни могли вільно вибирати і побачити на посаді президента ту людину,якій вони довіряють, - зазначив Олег Сиротюк. - А це буде можливо лише тоді, коли на рівні окружних виборчих комісій, дільничих виборчих комісій люди будуть виконувати свої обов’язки незаангажовано, чесно та сумлінно".

Голова облдержадміністрації додав, що представники виконавчої гілки влади в області й надалі контролюватимуть стан дотримання виборчого законодавства та організації виборчого процесу на теренах краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ