На Тернопіллі Олег Сиротюк представив голову Теребовлянської райдержадміністрації

На Тернопіллі Олег Сиротюк представив голову Теребовлянської райдержадміністрації

07.05.14 08:07 0 1314
Посаду голови Теребовлянської райдержадміністрації відтепер обійматиме Галина Зелінська. Кадрове призначення затверджене відповідним розпорядженням виконуючого обов'язки Президента України Олександра Турчинова від 30 квітня 2014 року.

Новопризначеного керівника району представив кромаді краю голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк. Він привітав Галину Зелінську з початком трудової діяльності на високій посаді й закликав працювати чесно й сумлінно.

"Ми не живемо в умовах мирного часу, ми живемо у час військової агресії Росії, - зазначив Олег Сиротюк. – Військовий час диктує інші умови. Спільними зусиллями ми повинні відновити об’єкти цивільної оборони на території Тернопільщини, забезпечити військовослужбовців необхідними засобами . Кожен з нас відслідковує події на сході чи півдні України, але лінія фронту пролягає через Тернопіль, через Теребовлю, через кожне село, через наші душі і серця. Тому зараз є та ситуація, коли громада має діяти спільно з місцевою владою,силовими підрозділами, щоб захистити свій край, свою країну".

Голова облдержадміністрації наголосив, що наша країна отримала новий шанс розпочати нову сторінку своєї історії. Цей шанс має використати кожен з нас, переосмисливши своє життя, свої принципи і вчинки.

"Нам потрібні не зміна прізвищ на посадах в органах виконавчої влади, а зміна системи, зміна підходів у роботі, спілкуванні з підлеглими, з громадою, - резюмував очільник краю. - Перед новопризначеними головами райдержадміністрацій поставлено непрості завдання і, об’єднавши зусилля представників райдержадміністрації, районної ради, сільських рад, активістів Майданів, всіх мешканців краю, можна досягти бажаного результату. Боротьба за Україну триває, і Революція гідності – це лише один етап. Справжня перемога попереду".

Відтак голова Теребовлянської райдержадміністрації Галина Зелінська подякувала за довіру та зазначила, що своїм нагальним завданням вбачає відновлення чесних та відкритих стосунків між громадою і владою, забезпечення спокою та стабільності в розвитку району.

"Зараз дуже складний і вирішальний час для нашої країни. Від цього залежить наше майбутнє, наша доля, доля наших дітей, соціально-економічна ситуація в нашому краї. Я вірю, що разом ми подолаємо всі труднощі та зробимо все, щоб славна Теребовлянська земля процвітала," - заявила новопризначений керівник району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ