На Тернопіллі збаразькі міліціонери оперативно розшукали магазинного злодія

На Тернопіллі збаразькі міліціонери оперативно розшукали магазинного злодія

07.05.14 16:31 0 791
З магазину, що у селі Чумалі Збаразького району, невідома особа вночі винесла продукти харчування, цигарки та спиртне. З’ясувалося, що до крадіжки причетний неодноразово судимий 30-річний житель села Зарубинці цього ж району.

Те, що в крамниці побував злодій, виявив власник. Чоловік прийшов вранці на роботу і побачив, що двері виламані, а полиці пусті. За допомогою звернувся до працівників районної міліції.

Як розповів начальник Збаразького райвідділу міліції Ігор Саган, отримавши повідомлення про крадіжку з магазину, слідчо-оперативна група виїхала на місце події. Правоохоронці з’ясували, що злодій проник до торгового закладу вночі. Досередини потрапив через вхідні двері, зірвавши з них навісний замок. З магазину викрав картки поповнення мобільного зв’язку, продукти харчування, спиртне та цигарки. Загалом, за підрахунками власника, з крамниці злодій виніс добра на суму майже 750 гривень.

Проведені розшукові заходи оперативно вивели на слід підозрюваного. Ним виявився 30-річний житель села Зарубинці. Його правоохоронці розшукали у Кременці. Туди зловмисник подався одразу після крадіжки з магазину. Чоловік вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців – за його плечима декілька судимостей за майнові злочини.

Молодикові вручили підозру про вчинення злочину, кваліфікованого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український центр ...
Наступна новина: Сидір Кізін: «Мешканці ...

КОМЕНТАРІ